30 maart 2023

Ons Pogen

Al ruim zes maanden wordt door de spelers van Ons Pogen intensief gerepeteerd om de komische voorstelling ‘In de Kou’ op de planken te brengen. De nieuwe show is Linda Siers vuurdoop als regisseur. Na een glansrijke carrière als actrice heeft zij zich bereid verklaard om de regie van onze geliefde Gré Hoogland over te nemen. Dat zal ze in samenwerking met Jaap Smit ‘Mittes’ doen, die al ruim vijftig jaar toneelervaring in zijn rugzak heeft.

‘In de Kou’ speelt zich af tijdens de wintersportvakantie van Jan, Toos, Karin en ootje. Na een lange zoektocht in de wintersportplaats vinden ze uiteindelijk een vrij gedateerd chalet. Er komt onverwacht wat volk langs en door onvoorziene omstandigheden raken ze ingesneeuwd. Ze kunnen geen kant meer op. Wat de benaderde situatie doet met de sfeer en spanningen tussen alle aanwezigen laat zich raden!

‘In de Kou’ wordt gespeeld door: Linda Koning, John Kwakman ‘Dé’, Angelien Schilder, Fee Maurer, Maret Jonk, Danny Runderkamp en Anja Steur. En in de persoon van Kelvin Guit mogen we dit jaar een debutant op het toneel verwelkomen.

In de Jozef zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar!

  • Zaal open: 18:30
  • Aanvang: 20:00
  • Entree: €15,-

Ons Pogen

Bestel tickets

Opzoek naar een ruimte? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vergaderingen - Feesten & Partijen - Verenigingsruimte
Neem contact op

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Tafel Indelingen - Reserveringen (Groepen) - Happen en/of Buffet.
Neem contact op