26 november 2023

The Fureys

Legendes van Ierse muziek en zang The FUREYS, bekend om hun hitnummers ‘I will love you’, ‘When you were sweet 16’, ‘The Green fields of France’, ‘The old man’, ‘Red rose café’, ‘ From Clare to here’, ‘Her father didn’t like me anyway’, ‘Leaving Nancy’, ‘Steal away’ enz. treden elk jaar op in Ierland, het VK en continentaal Europa.

De FUREYS vermaken al 40 jaar wereldwijd een publiek. Zijn verantwoordelijk voor enkele van de meest opwindende muziek die ooit tot de publieke verbeelding sprak. Hun op folk gebaseerde muziek kreeg staande ovaties in enkele van de grootste concertzalen ter wereld en ze schrijven hun muzikale bekwaamheid toe aan hun ouders, Ted en Nora, die zelf bekende muzikanten waren. Ze moedigden hun zoons aan om van jongs af aan muziek te spelen en bijna elke avond was er live traditionele muziek in hun huis.

De band is in 1978 per ongeluk ontstaan. George, Paul en Davey speelden in Denemarken met hun eigen band genaamd The Buskers and Eddie and Finbar, terwijl ze op tournee waren in Duitsland raakten ze betrokken bij een verkeersongeval. Toen George en Paul het nieuws van het ongeval hoorden, reisden ze onmiddellijk naar Duitsland om bij hun broers te zijn. Ze besloten daarna dat ze allemaal samen moesten spelen en dit was het begin van de FUREYS.

  • Zaal open: -
  • Aanvang: 16:00
  • Entree: NTB

The Fureys

Opzoek naar een ruimte? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vergaderingen - Feesten & Partijen - Verenigingsruimte
Neem contact op

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Tafel Indelingen - Reserveringen (Groepen) - Happen en/of Buffet.
Neem contact op