12 november 2023

The Motions

In de jaren 60 domineerden The Motions, met grote hits als ‘Wasted Words’, ‘Why Don’t You Take It’ en ‘It’s Gone’, samen met andere (Haagse) bands als The Golden Earrings, Shocking Blue, Q65, en Tee-Set (uit Delft) de Nederlandse poppodia en de Top40 hitlijst.
De tijden en de smaak van het publiek veranderden echter, bands vielen uiteen en de Nederbeat leek ten dode opgeschreven.

The Motions
Rudy Bennett, de charismatische originele zanger en frontman van The Motions en een van de boegbeelden in ‘De pioniers van de Nederpop’, de uiterst succesvolle theatershow van Johan Derksen, was na de hoogtijdagen in de jaren 60 echter nooit opgehouden met optreden. Het succes van ‘De Pioniers…’ bracht hem op een idee. Hij formeerde in 2019 een ijzersterke nieuwe bezetting om zich heen.
Bassist Polle Eduard (Tee-Set, After Tea), toetsenman PP Everts (De Gigantjes), gitarist Alan McLachlan (The Scene), drummer Ruud Saelman (The Dukes of Soul) en zanger/gitarist Specs Hildebrand zijn veteranen die hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend hebben. Samen met Rudy Bennett vormen zij een band die gehoord en gezien mag worden.

Live staan The Motions garant voor één groot feest der herkenning. Met die geweldige muziek uit de 60’s, de tijd toen alles kon en mocht. Hits als Wasted Words, Why Don’t You Take It (The Motions), How Can We Hang On To A Dream (Rudy Bennett, solo), Ma Belle Amie, She Likes Weeds (Tee-Set) en Ik wil jou (Polle Eduard): ze gaan allemaal gespeeld worden.
Maar ook nieuwe songs, zowel eigen werk als covers, worden niet geschuwd.

The Motions blijken onverwoestbaar. Een band die nog steeds staat als een huis en klinkt als een klok!

  • Zaal open: 15:00
  • Aanvang: 16:00
  • Entree: € 20,-

The Motions

Opzoek naar een ruimte? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vergaderingen - Feesten & Partijen - Verenigingsruimte
Neem contact op

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Tafel Indelingen - Reserveringen (Groepen) - Happen en/of Buffet.
Neem contact op