23 maart 2025

Cliff & The Shadows Tribute Band

Cliff Richard en The Shadows kwamen voor het eerst samen in 1958. Ter gelegenheid van hun 50 jarige bestaan werd in 2009 voor een publiek van 15.000 toeschouwers een optreden gegeven in London en geregistreerd op DVD. Deze filmdrager met titel “The Final Reunion Tour “ kwam binnen op nummer 1 in de Britse muziek-DVD-hitlijst en bereikte ook een nummer 1 positie in verschillende Europese landen. Met deze show gaat Cliff Richard terug naar de beginjaren van zijn carrière en die van The Shadows. 42 kaskrakers uit de zestiger jaren komen op deze productie voorbij en wordt begeleid door de grootste gitaargroep aller tijden: The Shadows.

Jack en Andre Veerman (Dekker) geïnspireerd, en als groot liefhebber van deze muziek hebben het plan gevat om met lokale muzikanten deze show uit te gaan voeren. Gedreven door enthousiasme is het gelukt om deze uitdaging aan te gaan met als frontman Jan Mühren die in de huid van Cliff kruipt. Jack Schilder (80) zal het solo gitaarwerk van Hank Marvin voor zijn rekening nemen.
De begeleidingsband bestaat uit: Jack Veerman (drums), Andre Veerman (basgitaar, harmonist), Cor Klein (ritmegitaar), Chris Klein (keyboards, mondharmonica, slaggitaar, accordeon) en last but not least zal het zangkoorwerk worden verzorgd door Mirjam Oud en Marije van der Zee.

Getuigen die Cliff & The Shadows op een flikkerend zwart-wit scherm de liedjes zagen lip synchroniseren en nooit de kans kregen dit in kleur of live te mogen aanschouwen, niet getreurd ! We gaan met onze Tribute Band alles uit de kast halen deze show te evenaren en het publiek trakteren op een onvergetelijke uitvoering, waarbij gezongen en gedanst mag worden !

Tickets zijn te reserveren voor €28,50 door te mailen naar johanbond@jozefvolendam.nl

  • Zaal open: 15.00
  • Aanvang: 16:00
  • Entree: €28,50

Cliff & The Shadows Tribute Band

Opzoek naar een ruimte? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vergaderingen - Feesten & Partijen - Verenigingsruimte
Neem contact op

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Tafel Indelingen - Reserveringen (Groepen) - Happen en/of Buffet.
Neem contact op