27 oktober 2024

Filantropisch Orkest

Muziekliefhebber(s) en vriend(en) van het Filantropisch Orkest;

In het hart van sfeervol Volendam, waar muziek diep in ons DNA verweven is, blijven we een prachtige traditie koesteren. Denk aan iconische bands als The Cats, BZN, de 3 J’s, Nick & Simon, en talloze andere getalenteerde muzikanten die zijn voortgekomen uit onze liefde voor muziek. Onze passie en talent hebben we met trots doorgegeven aan de volgende generaties, waardoor Volendam een broedplaats is voor muzikale inspiratie.

Het Filantropisch Orkest Back Again heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’70 van de vorige eeuw. Enkele jaren geleden besloten we dit muzikale spektakel nieuw leven in te blazen, en met groot succes! Niet alleen in Volendam, maar ook ver daarbuiten weten echte muziekliefhebbers ons te vinden.
Graag nodigen wij u uit om de muzikale magie van Volendam te beleven tijdens onze concerten op 19, 20, 26 en 27 oktober 2024.

Deze bijzondere evenementen vinden plaats in de intieme setting van de Sint Jozef Vereniging. Laat u meevoeren door de tijd met meesterlijke uitvoeringen van wereldberoemde hits uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90, gebracht door een doorgewinterde band van topmuzikanten, vocalisten en aanstormend talent.

Anne Tol zong tijdens de 2023 editie het prachtige ‘Halleluja’. Inmiddels werken wij aan de 2024 editie en we hebben weer een mooie setlist in gedachten. Echter er missen nog een paar pareltjes, en toen dachten wij, als fans van de echte muziek weten jullie vast nog wel een fraai stuk wat wij kunnen spelen! Via onze Facebook pagina kunnen jullie jouw favoriete song nu kenbaar maken. (Link)

  • Zaal open: 15.00
  • Aanvang: 16:00
  • Entree: €27,50

Filantropisch Orkest

Bestel tickets

Opzoek naar een ruimte? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vergaderingen - Feesten & Partijen - Verenigingsruimte
Neem contact op

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Tafel Indelingen - Reserveringen (Groepen) - Happen en/of Buffet.
Neem contact op