24 november 2024

Words & Music

Toen singer-songwriter Specs Hildebrand, samen met zijn ‘Company’, op zondag 3 maart jl. na lange tijd weer eens een theaterconcert gaf in De Jozef waren hij en zijn collega-muzikanten aangenaam verrast.

Het concept bleek wéér aan te slaan. De talrijke bezoekers reageerden ook deze keer enthousiast op de mix van eigen songs, covers van gekende Amerikaanse country helden en singer-songwriters als Bob Dylan, Johnny Cash, en Hank Williams, de prachtige Ierse ballads en de mooie verhalen en kleurrijke anekdotes. Er bleek behoefte aan een concert in deze sfeer en op dit tijdstip (zondagmiddag).

Genoeg redenen dus om het nog eens dunnetjes over te doen. Op zondag 24 november vanaf 16:00 zullen Specs & Company daarom wederom te zien en te beluisteren zijn in de mooiste zaal van Volendam De Jozef. Dit keer onder de noemer ‘Words & Music’ (2).

Ook deze keer zal de zaal zal ingericht zijn in de zgn. ‘nachtclubopstelling’, waarbij het bedienend personeel geruisloos van tafel naar tafel gaat om het publiek, indien gewenst, van een drankje te voorzien.

Specs Hildebrand zal weer bijgestaan worden door bevriende topmuzikanten als Steef Reilingh (gitaren, lapsteel en ukelele), Evert Jan Reilingh (bas), Jan Keizer (accordeon) en John Vickers (viool, banjo en mandoline).
Aan afwisseling dus geen gebrek!

De namiddag van zondag 24 november belooft dus (weer) een memorabele te worden in het sfeervolle Jozef Theater.

Per ploeg is een tafel te reserveren! (Tel: 0299 363619)

  • Zaal open: 15:00
  • Aanvang: 16:00
  • Entree: € 17,50

Words & Music

Opzoek naar een ruimte? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vergaderingen - Feesten & Partijen - Verenigingsruimte
Neem contact op

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Tafel Indelingen - Reserveringen (Groepen) - Happen en/of Buffet.
Neem contact op