Biljarttafels

In de Jozef staan twee carambole biljarts, een voor het driebandenspel en een voor het carambolespel. Iedereen die lid van onze vereniging is kan elke avond in de Jozef terecht om een partijtje te biljarten (zie openingstijden).

Biljarten is een van de mooiste sporten die er is, het raken van twee ballen met een derde bal vergt nou eenmaal een grote concentratie. De enige manier om dit spel onder de knie te krijgen is veel oefenen. Het is dan ook een mooie tijdsbesteding die voor iedereen is aan te raden.

Nieuwe biljarters

De Jozef verwelkomt graag nieuwe biljarters. Dus heb je zin om het eens uit te proberen kom gerust eens langs, vooral de jongeren van 16 jaar en ouder zijn van harte welkom. Uiteraard zijn er genoeg goede biljarters in de zaal aanwezig om u als beginner de fijne kneepjes bij te leren. Interesse?? Bel of kom eens langs in de Jozef.

Toernooien

Elk jaar organisereert de vereniging twee toernooien.

Het eerste toernooi…..

is verdeeld in drie groepen te weten A, B en de C-poule.
De C-poule is voor de recreatiebiljarters en beginners.
De B-poule is voor de iets verder gevorderde biljarter.
De A-poule is voor de de echte fanatieke biljarters

Het tweede toernooi….

wordt op het kleine biljart gespeeld en hieraan doen zowel gevorderden als beginners mee. Deze komen tegen elkaar uit en moeten een van te voren berekend aantal punten halen dat zij in het eerste toernooi hebben gespeeld. De vele toeschouwers genieten volop tijdens deze partijen!