De Jozef Loterij!

21 december 2020 Neem contact op

Op zondag 3 januari 15.00 uur kunt u genieten van de Tribute to the Catsband. Een live concert vanuit de Jozef en tevens een loterij waarbij u de Jozef-vereniging steunt. Streaming kost slechts 10 euro en een lot 2.50. U kunt de link vinden op www.tributetothecatsband.nl

LOS LOTEN KOPEN OF BESTELLEN
U kunt nu ook los loten kopen en ook bedrijven kunnen dit doen. Alles t.b.v. de Jozef- vereniging en het door kunnen laten draaien van onze vele clubs. Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december van 10.00 tot 12.00 uur kunt u aan de keukendeur loten kopen. Via onze website (homepage blokje rechts)kunt u de loten bestellen en overmaken naar het bankrekeningnummer van de Jozefvereniging. Via een e-mail ontvangt u later uw lotnummers. Vanwege COVID is het niet mogelijk om het anders te doen. Bedrijven kunnen ook loten bestellen dat kan via een rekening of kwitantie. Geef het even door aan Johan of Regina Boettie of een van onze bestuursleden.

Er zijn prachtige prijzen te winnen. Kees tol bekend van tv zal de presentatie verzorgen. U kunt bestellen tot 31 december 16.00 uur.
STEUN ONS EN KOOP LOTEN.