Queen Forever

11 februari 2023 Queen Forever
Zaal open: 19.00 uur Aanvang: 20.00 uur Entree leden: €20 euro Entree niet-leden: €20 euro

Bestel direct jouw tickets! (klik op deze link).

‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie- imitator hebben. Onze Freddie, in het dagelijkse leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

Ze hebben inmiddels voor tienduizenden mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast: “Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien en ik heb er veel gezien” “Ik dacht dat Freddie aan het playbacken was maar alles was LIVE!” “Genoten van deze topband”
“Het was zo goed dat we even dachten dat Freddie playbackte, maar het was 100% live”
“Brian May is subliem”
“Hoogtepunten zijn Innuendo en Barcelona”
“David Bowie was spot-on”
Al met al: ‘Queen Forever’ is een act die je moet zien, horen en ervaren.