In 2003 vierde de St. Jozefvereniging het honderd jarig jubileum en verwierf daarmee de koninklijke status. Al ruim een eeuw is De Jozef dé plek voor gezellige activiteiten in Volendam. Van muzikale spektakelstukken, bruiloften tot klaverjastoernooien en kraamfeestjes. Bij De Jozef wordt ieder feest er een om nooit te vergeten. Een grote zaal met de knusse sfeer van een bruin café, dat is de kracht van De Jozef.

De Jozef kan aan vrijwel alle wensen voldoen. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor volledig verzorgde personeelsfeesten, productpresentaties of vergaderingen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van grote projectieschermen. Hiernaast biedt De Jozef ook ruimte als afscheidslocatie bij overlijden van een dierbare.

De Grote zaal
De Grote zaal

Of het nu gaat om een privé feest, presentatie voor uw vereniging of een seminar van uw bedrijf, alle moderne faciliteiten zijn bij ons aanwezig.

Meer informatie
Waranda zaal
Waranda zaal

Onze Warandazaal is de ideale lokatie voor een gezellig feestje!

De Warandazaal biedt plaats aan 75 personen. De zaal is warm en gezellig ingericht en uitgerust met alle moderne faciliteiten, zoals airconditioning, diaprojector, muziekinstallatie etc.

Meer informatie